Referat fra SØRK- møtet 27.10.14:


 

Dette møtet startet med en orientering om Iacob Fleischers bortgang. Det gjorde inntrykk på oss alle. Det ble avholdt ett minutts stillhet for vårt gode medlem.

Presidenten minnet om peismøtene 17.11. Hanne har sendt ut informasjon til alle. Husk å melde i fra til din vert om du kommer eller ikke.

Presidenten fortalte også at Trond Holsvik har gitt beskjed om han ønsker å melde seg ut av klubben vår.
Per Christian A. orienterte om status for klokkespillet. Det er ønskelig med et SØRK-medlem i arbeidsgruppen som skal planlegge og gjennomføre bestilling av klokkespillet.

Nina Berger holdt 3-minutt denne gangen. Hun reflekterte rundt forventningspress i dagens samfunn. Et sannhetsord: Den som aldri gjør noe feil, er det noe feil med.
Hun avsluttet med et dikt av André Bjerke: Syndefallet.

Kveldens tema var Vi spør hverandre. Her er en rask oppsummering.
Vi var innom flere interessante emner: Sangskatten vår og sangens betydning for hver av oss, korsang, sang i barnhage, skole og i pleie og omsorg. Fikk høre om ubåter og ubåtjakt, sprengte fengsler og fullt belegg i friomsorgen samt at høsten har vært en drøm for bøndene. Alt har gått på skinner. Det ble spørsmål om bilsertifikat og behovet for å ha med legeattest i tillegg. Brian lovet å sjekke ut det siste spørsmålet til neste gang

Igjen var det et stort engasjement blant medlemmene.

Vi avsluttet med Hygge på overtid med god pizza og godt drikke på Capricorn.

referent Eva Lill